Sierra Reposado
Бүтээгдэхүүний мэдээлэл
82,000 ₮
Хэмжээ:
Тайлбар:
Төрөл: Tequila
Сьерра Текила нь Мексикийн Jalisco-ийн түүхэн нийслэл Guadalajara-д байрладаг Destilería Sierra-д үйлдвэрлдэг байна. Гурван үеийн гэр бүлийн түүхтэй энэхүү брэнд нь өвөг дээдсийнхээ уламжлалыг өнөөдрийг хүртэл ашиглан Мексикийн онцгой Сьерра Текила-ийн амт чанарыг хадгалсаар байна.
Сьерра текила нь цэнхэр агава ургамлын дотор талын хэсгээр хийгддэг ба энэхүү цэнхэр агава ургамал нь 2000 гаруй метрийн өндөрт орших Атотонилко Эль-Альто дахь өндөрлөг газарт ургадаг юм. 8-10 жилийн дараа л үнэ цэнэтэй хөх агава ургамал боловсорч, хурааж авах боломжтой болдог байна. Эдгээр өндөрлөг газарт ургадаг агава ургамал нь хамгийн цэвэр, хамгийн чанартай жимсний амтыг өгдөг гэж үздэг байна. Сьерра Текила нь 2014 оны IWSC зэрэг хэд хэдэн шагналыг хүртсэн нь өндөрлөг газарт ургадаг агава ургамалыг ашигласантай холбоотой бөгөөд хольц нь 85% агавын элсэн чихэр агуулдаг бол бусад текила 51% агуулдаг байна. Үйлдвэрлэлийн арга нь зэс саванд 2 удаагийн давтамжтай нэрэх замаар эхэлж, дараа нь 6 сарын турш америк бурбон царс торхонд дардаг байна.
Сьерра текила нь цэнхэр агава ургамлын дотор талын хэсгээр хийгддэг ба энэхүү цэнхэр агава ургамал нь 2000 гаруй метрийн өндөрт орших Атотонилко Эль-Альто дахь өндөрлөг газарт ургадаг юм. 8-10 жилийн дараа л үнэ цэнэтэй хөх агава ургамал боловсорч, хурааж авах боломжтой болдог байна. Эдгээр өндөрлөг газарт ургадаг агава ургамал нь хамгийн цэвэр, хамгийн чанартай жимсний амтыг өгдөг гэж үздэг байна. Сьерра Текила нь 2014 оны IWSC зэрэг хэд хэдэн шагналыг хүртсэн нь өндөрлөг газарт ургадаг агава ургамалыг ашигласантай холбоотой бөгөөд хольц нь 85% агавын элсэн чихэр агуулдаг бол бусад текила 51% агуулдаг байна. Үйлдвэрлэлийн арга нь зэс саванд 2 удаагийн давтамжтай нэрэх замаар эхэлж, дараа нь 6 сарын турш америк бурбон царс торхонд дардаг байна.
Ваниль, карамель болон ургамлын үнэртэй ба цэнхэр агава ургамал, царс модны амт амтагдана